BG

Лоргар представя Азар 514

Трансформираща механична клавиатура с подобрена RGB подсветка за пълно гейминг изживяване.

Lorgar e бързо развиваща се марка, известна със своите иновативни гейминг устройства, разширява своята продуктова гама с уникална механична гейминг клавиатура, която може да променя формата си от класическа до скелетна. Изградена върху издръжлива алуминиева основа, Lorgar Azar 514 ще подобри вашето гейминг приключение.

Плавните и безшумни линейни Dream суичове на Lorgar издържат 50 милиона цикъла, така че 104-те клавиша няма да ви предадат. С балансираната сила на задействане от 40 грама не се очаква случайно въвеждане, а точката на задействане от 2 мм от общо 4 мм разстояние на движение ви дава предимство при реакция в играта.

Не е нужно да се притеснявате за съвместимостта, Azar 514 е напълно персонализируема чрез платформата на Lorgar. Това ви позволява да персонализирате вашите устройства, така че да съответстват на вашия гейминг стил и настройки. Разполага с подобрена RGB система за подсветка, осветяваща вашето игрално пространство с различни цветове.

Azar 514 е проектирана с мисъл за удобството на потребителя, като разполага с гумирани крачета с три позиции, подвижен и гъвкав пружинен USB-A към USB-C кабел с дължина до 3,4 м и система за управление на кабелите, за да поддържате работното си място организирано.

Azar 514 се предлага в два цвята: монохромен и черен. Монохромната клавиатура има черно-бели градиентни клавиши, черен горен капак и бяла основа. Черната клавиатура е с черни и сиви клавиши, черен горен капак и основа от метален корпус.

Корпус 2-в-1. Можете да превключвате между класическо и скелетно тяло, в зависимост от вашите предпочитания. Магнитният горен капак прави тази трансформация безпроблемна.

Това не е просто аксесоар, а революция в гейминг технологията. Синхронизирайте го с вашата подложка за мишка и слушалки, и се потопете в нов свят на игри.

Не забравяйте да вземете своя Lorgar ключодържател, преди да изхвърлите опаковката!

Изживейте бъдещето на игрите с клавиатурата Azar 514. Изберете вашия стил и доминирайте в играта!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Може да харесате още

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ОБЩНОСТТА НА МАРКАТА ЛОРГАР!

Насладете се на
любимите си игри, като използвате висококачествено оборудване. Излъчвайте
игрите си на живо, записвайте видеоклипове с мултимедийни устройства от висок
клас. Говорете с вашите съотборници и приятели, записвайте подкасти с най-добро
качество на звука.

Къде да купя Lorgar във вашата страна>>>

ВЗЕМЕТЕ CВОЯ БОНУС

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ДНЕС