BG

Lorgar отново ще бъде спонсор на CEE Champions 2023 – Streamers edition, CS2 еспорт турнир

С удоволствие обявяваме официалното си спонсорство на турнира CEE Champions 2023 CS2. Събитието се организира от eSuba – влиятелната еспорт марка в Чехия и Словакия, призната в цяла Европа.

Турнирът CEE Champions 2023 обещава зрелищен сблъсък между най-добрите енспорт таланти от цяла Централна и Източна Европа. Отборът NIKU ще представлява България, като ще се състезава с отбори от Чехия, Унгария, Румъния, Словакия и Украйна за награден фонд от 15 000 долара. Турнирът стартира своята предварителна фаза от началото на ноември, последвана от тренировъчна фаза и накрая завършва с основната фаза, която ще се състои в периода от 3 до 6 декември.

Участващи отбори:

Чехия: отбор ITSTEREZ

България: отбор NIKU

Унгария: отбор PIERCE

Румъния: отбор JAXITV

Словакия: отбор REDY

Украйна: отбор SLAXER

Приканваме всички български ентусиасти в областта на еспорта да подкрепят NIKU в стремежа си да донесат шампионската титла у дома! Покажете своята подкрепа и изживейте вълнуващите емоции, които само турнирът CEE Champions може да Ви предостави.

Освен това вълнуващо състезание, Lorgar с радост представя “Голямото раздаване на Lorgar” – златна възможност да спечелите редица страхотни награди, включително най-модерната гейминг периферия Lorgar, както и десетки награди от редица различни партньори на обща стойност 15 000 долара.

Спонсорството на марката Lorgar е доказателство за нейния непоколебим ангажимент към геймърската общност и в частност към общността на CS2. Тя ще продължи да подкрепя всякакви вълнуващи за геймърската общност събития, както и таланта и страстта на нейните представители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Може да харесате още

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ОБЩНОСТТА НА МАРКАТА ЛОРГАР!

Насладете се на
любимите си игри, като използвате висококачествено оборудване. Излъчвайте
игрите си на живо, записвайте видеоклипове с мултимедийни устройства от висок
клас. Говорете с вашите съотборници и приятели, записвайте подкасти с най-добро
качество на звука.

Къде да купя Lorgar във вашата страна>>>

ВЗЕМЕТЕ CВОЯ БОНУС

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ДНЕС