BG

Български триумф: Отборът НИКУ спечели короната в Шампионите на ЦИЕ: Стриймърс издание 2023

Големият финал на Шампионите на ЦИЕ: Стриймърс издание 2023 завърши на 6 декември 2023 г., като по този начин приключи интензивната конкуренция, започнала на 25 октомври 2023 г. В събитието участваха отбори от България, Чешката република, Словакия, Украйна, Унгария и Румъния, демонстрирайки своите игрови умения.

Отборът НИКУ от България се представи изключително добре през груповата фаза и победи отбора REDY от Словакия на полуфиналите с резултат 2:0. Имаше интензивна финална битка с отбора SLAXER от Украйна и след нея стана шампион на турнира, спечелвайки впечатляваща награда от 10 000 долара. SLAXER, представляващ Украйна, си осигури второ място в турнира, показвайки своето игрово майсторство и спечелвайки заслужена награда от 3 000 долара.

Отборите JAXI от Румъния и REDY от Словакия, след като загубиха на полуфиналите, се състезаваха за трето място, като отборът REDY спечели с награда от 2 000 долара. Отборите ITSTEREZ от Чешката република и PIERCE от Унгария не успяха да излязат от груповата фаза.

Финални резултати:

1-во място + 10 000 долара + 15 000 долара обществена награда – България

2-ро място + 3 000 долара – Украйна

3-то място + 2 000 долара – Словакия

4-то място – Румъния

5-то място – Чешката република

6-то място – Унгария

Състезанието беше интензивно, подчертавайки посвещението и решимостта на играчите през целия турнир. CEE Champions: Streamers Edition привлече голям интерес от страна на геймърите по целия свят, като хиляди гледаха вълнуващия финален мач.

Освен вълнуващата игра, Lorgar обяви страхотни награди за държавата победител, предоставяйки на участниците възможност да спечелят  висококачествени гейминг периферни устройства и дори гейминг столове. Общата стойност на устройствата от Lorgar и другите партньори достигна $15,000, предоставяйки уникална възможност на геймърите да подобрят своисвоето настроение с иновативно оборудване.

Раздаването все още е активно, и резултатите ще бъдат обявени на 23 декември 2023 г. в 23:59 ч. Феновете от България все още имат време да участват и да увеличат своите шансове за спечелване на страхотни награди от Lorgar и партньори.

Lorgar остава посветен на подкрепата на гейминг общността и ще продължи да спонсорира вълнуващи събития като CEE Champions: Streamers Edition 2023, в които се признава и награждава изключителния талант и страстта в света на гейминга.

Благодаря на всички, които следваха турнира , ще се видим следващия път!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Може да харесате още

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ОБЩНОСТТА НА МАРКАТА ЛОРГАР!

Насладете се на
любимите си игри, като използвате висококачествено оборудване. Излъчвайте
игрите си на живо, записвайте видеоклипове с мултимедийни устройства от висок
клас. Говорете с вашите съотборници и приятели, записвайте подкасти с най-добро
качество на звука.

Къде да купя Lorgar във вашата страна>>>

ВЗЕМЕТЕ CВОЯ БОНУС

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ДНЕС