BG

Българският шампион “Niku“ дава на LORGAR солидната оценка 10 от 10

Компанията Lorgar, известна с производството на висококачествен хардуер за подобряване на представянето на геймърите, беше един от партньорите на CEE Champions: Streamers Edition 2023, което предостави отлична възможност на участниците да тестват нейната гейминг периферия. Известният български стриймър Никола “Niku“ Гяуров, основал и оглавил българския отбор, взел участие в шампионата, спечели 10 000 долара, заедно с още 10 000 долара под формата на награди, подарък за българската гейминг общност. Повече информация за известния стриймър можете да намерите в неговия Twitch канал, както и в профилите му в Instagram и YouTube.

Niku изпробва гейминг периферията на Lorgar и оцени цялостното си впечатление от устройствата на марката с 10 от 10. Той със сигурност препоръчва Lorgar както на приятелите си, така и на своята аудитория. Последователите му, между другото, често го питат дали Lorgar е добра марка, а отговорът на Niku е категорично “да“. Той подчерта, че опаковката на продуктите на марката “изглежда наистина добре, дори първокласно, въпреки че гейминг периферията на Lorgar е на съвсем достъпни цени“. Що се отнася до продуктите, самият Niku използва стол Lorgar в своята конфигурация, като го описва като “изключително ергономичен“.

Като цяло Niku насърчава използването на ергономични столове:

“Винаги съветвам последователите си да си купуват ергономични столове, защото тази инвестиция несъмнено си заслужава парите, тъй като здравето ви е приоритет номер едно. Ако прекарвате по 8 часа на ден в седнало положение, то определено се нуждаете от добър стол, който да поддържа гърба ви. Освен това обикновените столове могат да бъдат твърде малки по размер, като, разбира се, това зависи и от структурата на тялото ви, правейки ги неудобни по време на продължителна игра. В началото самият аз направих грешката да си закупя евтин стол, от когото ме боляха краката и гърбът. Сега откакто си взех стола Lorgar ситуацията се промени драстично“.

Що се отнася до впечатлението му от камерата Lorgar, Niku я разглежда като отлична опция за цената си. Макар да я смята за по-подходяща за начинаещи, той вярва, че тя би била перфектна за някого, който тепърва започва свята стрийминг кариера.

“Страхотно е, че камерата върви с ринг лампа, чиято светлина можете да регулирате – да я направите малко по-тъмна или по-ярка, а ако не ви харесва, можете да я изключите. Това изключително много ми допада. Ориентацията на светлината също може да се регулира. Светлината е нещо много важно, защото можете да имате камера за 400 лева, но ако не разполагате с добра светлина, няма да можете да достигнете пълния ѝ потенциал“

добавя Niku.

Lorgar вярва, че участниците в турнира са останали доволни от изпробваните устройства. Стремежът на Lorgar надхвърля осигуряването на висококачествени устройства за игри. Компанията се стреми да предлага иновативни подобрения, които да позволят на геймърите да изпитват удоволствие, да подобрят уменията си и да добият опит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Може да харесате още

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ОБЩНОСТТА НА МАРКАТА ЛОРГАР!

Насладете се на
любимите си игри, като използвате висококачествено оборудване. Излъчвайте
игрите си на живо, записвайте видеоклипове с мултимедийни устройства от висок
клас. Говорете с вашите съотборници и приятели, записвайте подкасти с най-добро
качество на звука.

Къде да купя Lorgar във вашата страна>>>

ВЗЕМЕТЕ CВОЯ БОНУС

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ДНЕС